www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Pátrání po svědcích dvou nehod

2020-07-21 08:13:59 | PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©

Dne 12. června došlo v odpoledních hodinách v Příbrami v Klaudově ulici u prodejny auto-moto k dopravní nehodě. Neznámý řidič při couvání narazil do zaparkovaného fordu a poté z místa ujel.

Foto

(Ilustrační foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Pravděpodobně se jednalo o automobil Fiat Doblo modré barvy s majákem na pravé straně střechy. Vůz měl řídit starší muž, který předtím navštívil uvedenou prodejnu. Policisté žádají svědky, kteří mohou poskytnout informace k vozidlu pachatele nebo k osobě řidiče, aby se ozvali na linku 158 nebo na telefon 974 879 503 (251).

Dne 16. července v 16:45 hodin se stala na 8 km silnice III/1911 v katastru obce Modřovice dopravní nehoda osobního vozidla značky Opel Meriva. Motorista jedoucí ve směru na Březnici se v levotočivé zatáčce čelně střetl s protijedoucím automobilem Peugeot 817. Následně do levého boku oplu narazilo ještě auto Škoda Octavia, které jelo za ním. Při nehodě utrpěly čtyři osoby zranění. Hmotná škoda byla odhadnuta na 130 tisíc korun. I v tomto případě žádají policisté svědky, aby se přihlásili na linku 158.


PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka