www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

O víkendu na Mistrovství ČR v šipkách nebo Street fest

2024-04-24 09:52:01 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Nadcházející víkend bude v Příbrami nejen ve znamení sportu. V kulturním domě se koná Mistrovství České republiky v šipkách, ve skateparku Street fest.

Foto

O víkendu na Mistrovství ČR v šipkách.
(Ilustrační foto archiv)

Česká šipková organizace pořádá ve dnech 27. a 28. dubna 31. Mistrovství ČR v šipkách. Místem konání této akce bude příbramský kulturní dům.

„V našem městě funguje hned několik šipkařských klubů, a zřejmě právě proto si pro letošní rok Česká šipkařská organizace k pořádání této soutěže vybrala Příbram. Šipky jsou dnes rozšířeným sportem, hrají se v klubech a hospodách, no a o víkendu se budeme moci podívat, jak tento sport vypadá v podání profíků,“ říká o akci starosta Jan Konvalinka.

Dodejme, že účastníci se mohou registrovat na stránkách gscore.eu až do 26. dubna. Sobotní program začíná v 9.00, nedělní pak v 10.00 s tím, že pro návštěvníky je akce volně přístupná.

Na sobotu 27. dubna připravilo Městské kulturní centrum další zajímavou akci, při které se bude prolínat sport, umění a hudba – to vše je Street fest. A kam budete při této akci zváni? V nabídce je hned několik míst – skatepark, legální graffiti stěna a Junior klub. Každé z těchto míst nabídne zajímavý program.

„Sobotní Street fest odstartuje ve 13.00 ve skateparku. Pro začínající i zkušené skateboardisty či jezdce na BMX je připravena exhibice i půjčovna vybavení. V tento den se uskuteční také turnaj trojic ve Streetballu, do kterého je možné se zaregistrovat na e-mailu: mkcpribram@pribram.eu. Od 16.00 čeká milovníky graffiti znovuotevřená a přemalovaná legální stěna, kde bude probíhat workshop. V nabídce jsou tři místa. Tím třetím je Junior klub, kde nás čekají přednášky a připraveno je promítání filmů. Vrcholem akce bude večerní koncert legendární partičky PSH ve skateparku pod širým nebem. Spolu s PSH vystoupí lokální projekt Kontrol a Dj Lynx. Akce je určena pro všechny věkové skupiny. Připraveno bude občerstvení a chill out zóna, kde si můžete nejen odpočinout, ale také vyzkoušet fingerboard, vytvořit si vlastní placku nebo jen tak `chillovat`,“ zve na sobotní Street fest Vlastimil Ševr z Městského kulturního centra.

Vstupné se v tento den hradí pouze na přednášky v Junior klubu a večerní koncertní část ve skateparku - 250 Kč předprodej, 300 Kč na místě. Předprodej: https://www.ticketportal.cz/event/STREET-FEST-prednaska-a-koncert-PSH.

Program MČR v šipkách – Estrádní sál Kulturního domu Příbram

27. 4. 2024 sobota 
• 9:00 – dvojice muži, dvojice ženy
• 13:00 – pódiové zápasy – finále dvojic žen, finále dvojic mužů
• 14:00 – jednotlivci muži, ženy
• 20:00 – pódiové zápasy – 2x semifinále mužů, finále žen, finále mužů

28. 4. 2024 neděle
• 10:00 – chlapci U15, dívky U15, junioři U18, juniorky U18 (pokud se kategorie U15 nenaplní do minimálního počtu 8, hráči budou spojeni s kategorií U18)
• 10:00 – veteráni, veteránky
• 13:00 – turnaj dvojic mixů
• 16:00 – pódiové zápasy – finále juniorů, veteránů a mixů


Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka