www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Zahájení adventu bude v Příbrami online

2020-11-26 09:26:19 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Tradičního zahájení adventního času se v letošním roce nedočkáme, ale program si přesto budeme moci užít, byť většinou pouze online. Neděle 29. listopadu je dnem, kdy v Příbrami rozsvítíme vánoční strom a naplno se přeneseme do adventního času.

Foto

(Ilustrační foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

V průběhu letošního adventu nebudeme směřovat na náměstí a do kostelů za umělci, ale umělci se vydají prostřednictvím online přenosů do našich domácností. Opravdovým zpestřením pak budou živé koncerty přímo v ulicích města.

„Zahájení adventu bude letos jiné. V neděli 29. listopadu bude ulicemi města procházet a hrát hudební uskupení Lovesong Orchestra. V podvečer se přesuneme do online prostoru. V 17 hodin budou moci Příbramané tímto způsobem sledovat rozsvícení vánočního stromu na náměstí T. G. Masaryka a od 18 hodin jim bude zprostředkován adventní koncert ze Svaté Hory, při kterém vystoupí skupina Ginevra,“ uvedl starosta Jan Konvalinka a dodal, že vedle online přenosu z večerního programu bude mimo jiné vysílán také prostřednictvím TV Fonka.

Program neděle 29. listopadu 2020

- 10.00-12.00 Lovesong Orchestra v ulicích: Březohorská, Pod Haldou, Mariánská, K Dolu Marie, Kladenská, Kremnická, Politických vězňů, Mostecká, Sokolovská, 28. října, Jáchymovská, Mírová, Ve Dvoře, Edvarda Beneše, náměstí 17. listopadu, Prof. Skupy, Bratří Čapků, náměstí Fráni Kučery, sídliště II. poliklinika, 28. října, Ant. Dvořáka, Komenského

- 14.00-16.00 Lovesong Orchestra v ulicích: Sadová, Šeříková, K Drkolnovu, Slunná, Jana Drdy, Podbrdská, Družstevní, Drkolnovská, Rovná, Klatovská, Strakonická, Táborská, Zdabořská, Písecká, Bohutínská, Na Planinách, Pecovská

- 17.00 – rozsvícení vánočního stromu na náměstí T. G. Masaryka – online

- 18.00 – adventní koncert ze Svaté Hory – online
Rozsvícení vánočního stromu i adventní koncert je možné sledovat online na facebooku či youtube nebo živě na TV Fonka.

Program je k dispozici na www.vanoce.pribram.eu


Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka