www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Výpadky v integrované dopravě Středočeského kraje

2022-08-10 08:09:06 | Integrovaná doprava Středočeského kraje, Oldřich Buchetka ©

V poslední době dochází k občasnému rušení  vybraných spojů autobusových linek v našem kraji, které je mimo jiné způsobené onemocněním COVID mezi řidiči. Prioritou IDSK a ROPIDu je i přes tuto nepříznivou situaci zajištění maximálního rozsahu provozu veřejné hromadné dopravy na území kraje.

Foto

(Foto IDSK)

Proto chceme ubezpečit cestující v systému Pražské integrované dopravy, že Dispečink PID ve spolupráci s dopravci dokáže případné výpadky řidičů ve většině případů řešit. Nelze ale vyloučit, že v jednotlivých případech může dojít k neočekávanému výpadku spojů, který může vyplývat z pozitivních záchytů při příchodu na pracoviště. V takovém případě je snahou, aby cestující mohli za zrušené spoje využít náhradní spojení prostřednictvím ostatních linek PID v dotčené oblasti.

Na webu Pražské integrované dopravy je pravidelně aktualizován seznam všech spojů, které budou následující den v režimu mimořádného výpadku. Cestující tak mají přehled spojů, u kterých hrozí potenciální riziko zrušení.

Aktuální informace jsou zveřejňovány denně na webu www.pid.cz a na facebooku, instagramu, twitteru (vždy opět na stránkách či kanálu PID) a na PID Lítačce, která je k dispozici v podobě aplikace pro mobily (IOS i Android).

Děkujeme za pochopení.


Integrovaná doprava Středočeského kraje, Oldřich Buchetka ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka