www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Tři opilci havarovali

2021-01-20 08:33:58 | PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©

Během dvou dnů řešili dopravní policisté na Příbramsku tři nehody, při kterých byli motoristé pod vlivem alkoholu. V pátek 15. ledna havaroval v odpoledních hodinách v katastru obce Mokrovraty 32letý cizinec.

Foto

(Ilustrační foto archiv)

Na rovném úseku přejel částečně do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím osobním vozem. Provedená dechová zkouška u řidiče vykázala 3,5 promile alkoholu. Způsobená škoda činila 30 tisíc korun. Na místě byl muži zadržen řidičský průkaz a další jízda mu byla zakázána.

Dne 16. ledna asi dvě hodiny po půlnoci došlo k nehodě v ulici 28. října v Příbrami. Třiadvacetiletý šofér při couvání z parkoviště narazil do čtyř zaparkovaných aut a následně z místa nehody ujel. Hlídka městské policie ho však nedaleko zastavila. Přivolaní policisté u něj provedli test na přítomnost alkoholu v dechu a na displeji přístroje se objevila hodnota 1,8 promile alkoholu. Navíc se ukázalo, že dotyčný není vlastníkem řidičského oprávnění a také užil dané vozidlo bez svolení majitele. Vzniklá škoda byla stanovena na 60 tisíc korun.

Ten samý den v noci boural v obci Bezděkov pod Třemšínem 55letý muž. S automobilem najel na krajnici a poté sjel mimo vozovku, kde zapadl do hlubokého sněhu. Hlídka jedoucí kolem muže zkontrolovala a zjistila, že má pozitivní test na alkohol. V dechu mu příslušníci policie naměřili 1,6 promile alkoholu.


PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka