www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Summer Fest Dobříš 2022

2022-06-17 09:25:13 | Kulturní středisko Dobříš, Mgr. Jindřiška Kastnerová ©

Kulturní středisko Dobříš vás všechny zve na tradiční dobříšskou akci "Summer Fest Dobříš 2022". Událost se koná 23. července 2022 od 17:00 hodin ve Skate/Bike parku Dobříš. Podívejte se na program...

Foto

Cirkus Problem.
(Zdroj foto Kulturní středisko Dobříš)

The Agies od 17.00 hod.
Osobní zpověď talentované, teprve šestnáctileté(!), skladatelky, autorky a zpěvačky Anežky Dvořákové, která udivuje svojí hudební i textovou vyzrálostí. Anežka si k sobě k sobě přizvala o rok mladší talentovanou klávesistku Rózu Paletu Paletu a tři (o generaci starší) a zkušené muzikanty. Svého tátu, basistu Petra Dvořáka, kytaristu Jiřího “Čajdu” Brauna a bubeníka Tomáše Paletu, tátu Rózy. Ryze autorské písně pak společně zaranžovali do finálního tvaru. Výsledkem je silně melodický repertoár převážně ve středním tempu s lehce melancholickým nádechem. The Agies se do toho ale umí i pěkně opřít!

Los Fotros od 18.15 hod.
Tak to se jednou u piva sešli tři kluci, jinak skvělí muzikanti a dali dohromady rockenroll sranda cover band. Hrají především pro radost z muziky, kterou provozují řadu let profesionálně či amatérsky. Los Fotros jsou: Martin Voděra (Proximity, Green Day revival, Dirty Game, ex-Brichta, ex-Krob, ex-Pessimist, ex-DEATH revival), Luboš Klouda, alias Dědek (ex Uho13) a Štěpán Dolejš.
Uslyšíte jejich autorskou tvorbu i covery od punkových a rokových kapel, např. Motorhead, Sex Pistols, Ramones, Black Sabbath, Twisted Sister a dal.

Lety Mimo od 20.00 hod.
Lety mimo jsou kytarista Mirek Cvanciger přezdívaný Cvanc, zpěvák a baskytarista Lukáš Klofec alias Looky a bubeník, kterému nikdo neřekne jinak než Maštěnka. Na české hudební scéně se pohybují už od devadesátých let a za tu dobu stihli odehrát hezkou řádku koncertů (určitě něco přes tisíc). V rámci hudebního spektra stáli vždy někde mezi alternativním rockem, elektronikou a mainstreamem, což dokládá jejich schopnost s úspěchem předskakovat tak žánrově rozličným kapelám jako HIM, Liquido, Young Gods, Killing Joke, Supergrass anebo řadu let také Třem Sestrám. V r. 2020 kapela oslavila 20 let od vydání debutové desky Space punk a tak k tomuto výročí uchystala kapela svůj re:fresh. Refresh spočívá v tom, že společně přepracovali starší písně do nového zvukového hávu a postupně tvoří i nové. Zároveň se producent Lukas Midub stává čtvrtým členem kapely, který se na koncertech stará o elektroniku.

Deaf Heart od 22.00 hod.
Po rozpadu Airfare v roce 2015 se zpěvák Thomas Lichtag odstěhoval na Moravu, kde postupně připravoval nový projekt. Věci se daly do pohybu, když se na narozeninách Lukáše Chromka (Ewa Farna) potkali Lichtag s kytaristou Michaelem Váchou. Začali pracovat na prvních skladbách a postupně se k nim přidal baskytarista Tomáš Lacina (Ewa Farna), druhý kytarista Sebastian Sorrosa a bubeník Adam Vychodil (Lenny).
A tohle je jejich vizitka: „Zkažená modrá krev tuzemského rocku, to jsou DEAF HEART. Tahle čtveřice se rozhodla oprášit to nejlepší z rock`n`rollu a podávat ho s moderním přístupem a pořádnou dávkou cynismu. Debutová deska „Soft Heart Attack“ je autentickej mix starýho dobrýho rocknrollu a punk-rocku, 80s synťáků a krádeží z popu až po rap. Jestli chcete ještě někdy cítit svůj tep, dejte si Deaf Heart“.

Cirkus Problem od 24.00 hod.
Parta punkových klaunů si založila hudební cirkus, ve kterém kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop a špinavý house. S albem „Born not typical“ bourají kluby a festivaly po celé republice i v zahraničí a nechávají za sebou mejdany protančené až do ranních hodin. Circus Problem je uskupením poněkud bláznivého charakteru, dohromady se dali v roce 2012 a za sebou mají nespočet pouličních vystoupení, klubových koncertů, městských oslav i festivalů. Dle svých slov kluci rádi cestují a ohromují fanynky doma i za hranicemi.

Začátek od 17.00 hodin / vstupné: 350,- Kč / předprodej Dobříš: 300,- Kč.
Předprodej vstupenek od 21. 6. 22 v Trafice u Davida, Dobříš a na GoOut.net


Kulturní středisko Dobříš, Mgr. Jindřiška Kastnerová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka