www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Silnice mezi Chrašticemi a hranicí Jihočeského kraje je opravena, dnes bude uvedena do provozu

2022-08-11 09:54:09 | Ředitelství silnic a dálnic ČR, Mgr. Martin Buček ©

Ve čtvrtek 11.8.2022 po 14:00 hod. uvedeme do provozu jako celek opravený úsek silnice I/4 mezi Chrašticemi a hranicí Středočeského a Jihočeského kraje. V rámci tohoto úseku se opravila vozovka a odvodnění komunikace v celkové délce přes 6 kilometrů.

Foto

(Foto ŘSD)

S předcházejícím navazujícím úsekem Milín-Chraštice, který se opravoval v období podzim 2020 - léto 2021, se tak opravilo téměř 11 kilometrů středočeské části této důležité a dopravně vytížené silnice, kde projede v průměru 12 000 vozidel denně. V součtu oprava této středočeské části od Milína až na hranici kraje vyšla na 150 mil. Kč bez DPH.

Řidiče tak už nebude trápit kyvadlově řízená doprava v souvislosti s probíhající opravou ani s pravidelnými jarními velkoplošnými výspravami vozovky, které v tomto úseku brzdil dopravu vždy na jaře.

Samozřejmě i nadále je nutné počítat s omezeními vyvolanými realizací provozní údržby (sekání zeleně, oprava svodidel atd.), která probíhá v závislosti na ročním období nebo je vyvolána událostmi v souvislosti s provozem na komunikaci, např. dopravní nehody.


Ředitelství silnic a dálnic ČR, Mgr. Martin Buček ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka