www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Šalmaj, MIG 21 nebo Cirk La Putyka

2020-07-26 09:23:41 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

V letošním roce máme prázdniny ve znamení letního kina, které oproti předchozím letům promítá pravidelně, a novinkou je bohatý program v Lesním divadle Skalka. Nicméně se aktivně připravuje kulturní program dalších měsíců. Těšit se můžeme na tradiční Šalmaj, stejně jako na Cirk La Putyka nebo kapelu MIG 21.

Foto

(Z upoutávky)

Kultura je pro občany důležitým prvkem života, a v letošním roce jsme o řadu akcí byli ochuzeni. Pokud tedy nedojde k dalším zásadním omezením, můžeme se těšit již 12. září na Svatohorskou Šalmaj. Středověká slavnost plná kejklířů, rytířů a klaunů nabídne celodenní vyžití pro všechny věkové skupiny.

Jak všichni víme, letošní festivalová sezona nebyla na zážitky příliš bohatá, a proto se na konec září připravuje koncert, který bude příjemnou tečkou za létem – 26. září v letním kině vystoupí MIG 21 s frontmanem Jiřím Macháčkem. Předskokany budou Roofers a Dirty Rudolph and his Inglorious Rock`n`roll Mates.

V říjnu se z venkovní scény přesuneme do vnitřních prostor, a to přímo do prostor zrekonstruovaného divadla. Zde si, poprvé v Příbrami, užijeme moderní cirkus v podání Cirk La Putyka. Tento program je naplánován na 14. října.

„Letos jsme o řadu vynikajících kulturních, ale i sportovních akcí přišli. Věřím, že situace nabere správný směr a my se budeme moci bez obav setkat na výše uvedených akcích,“ dodal k pozvánce starosta Jan Konvalinka.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka