www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Putování za vánočním příběhem

2021-12-22 09:18:51 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Vánoční čas je plný kouzelných příběhů, které vytvářejí nezapomenutelnou atmosféru. Díky Městskému kulturnímu centru se můžeme za vánočními příběhy vydat do ulic města.

Foto

(Ilustrační foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Za pár okamžiků zde máme Vánoce, z pohledu dětí ty nejkrásnější svátky v roce. Právě pro děti Městské kulturní centrum připravilo aktivitu, díky níž mohou objevovat vánoční příběhy. „V době Vánoc míváme na své blízké více času, proč jej nevyužít k poznávání. Městské kulturní centrum připravilo pět příběhů, které můžete objevovat při cestě městem. Na pěti zastaveních najdete vánoční příběh a část poselství. Pokud tedy navštívíte všechna místa, sestavíte celé poselství Vánoc, můžete získat malý dárek,“ přibližuje aktivitu starosta Jan Konvalinka.

Kde budete vánoční příběhy hledat? Pět příběhů se objeví 23. prosince na pěti výlepových plochách – nám. J. A. Alise, nám. 17. listopadu, naproti Poliklinice Ravak, Dvořákovo nábřeží a zastávka MHD na Sevastopolském náměstí. V případě, že navštívíte všech pět míst, dáte dohromady zmíněné poselství a zašlete jej do 6. ledna na e-mail Městského kulturního centra (mkcpribram@pribram.eu) můžete získat jeden z deseti drobných dárků.

Cílem jedné z vánočních procházek může být náměstí T. G. Masaryka, kde je instalována výstava Historie Vánoc, která vznikla ve spolupráci se Státním okresním archivem Příbram.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka