www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

První etapa rekonstrukce neomezí provoz v Milínské, ale v Dlouhé

2021-10-05 08:53:30 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Připravovaná obnova vodohospodářského majetku v Milínské ulici v Příbrami začala v pondělí 4. října první etapou, která uzavřela spodní část Dlouhé ulice.

Foto

Dlouhá ulice.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

V těchto dnech byla zahájena výměna vodovodních a kanalizačních sítí v Milínské ulici – první část se týká Dlouhé ulice v úseku od křižovatky s ulicí Milínskou až po budovu bývalé základní školy. Místo bylo zcela uzavřeno a objízdná trasa vede Alešovou ulicí přes Komenského náměstí do Dlouhé.

Přestěhováno bude dočasně také kontejnerové stání, které bude posunuto o pár desítek metrů dále pod Komenského náměstí a vyhrazená parkovací stání budou před budovou bývalé základní školy.

„Několikatýdenní dopravní omezení je při kompletní výměně vodohospodářských sítí v této lokalitě nevyhnutelné, ale obnova zmíněných rozvodů je z důvodu jejich stavu a připravované rekonstrukce Milínské ulice skutečně potřeba,“ řekl starosta Příbrami Jan Konvalinka.

Připomeňme, že zakázku vysoutěžila společnost 1. SčV, a. s. za necelých 21 milionů Kč bez DPH. Celkový projekt výměny vodohospodářského majetku je rozdělen do tří etap s tím, že další dvě se budou týkat přímo Milínské ulice.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka