www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Od listopadu bude příbramské Technické služby řídit žena

2022-08-15 08:46:34 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

V únoru letošního roku dlouholetý ředitel příspěvkové organizace Technické služby města Příbram informoval o ukončení pracovního poměru k 31. říjnu. Město vyhlásilo výběrové řízení na obsazení této pozice.

Foto

Technické služby Příbram.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Výběrové řízení na obsazení vedoucího místa zajišťovala personálně-poradenská a zprostředkovací agentura Psych-Inform, s. r. o., se kterou město při výběru vhodných kandidátů na obsazení vedoucích pozic spolupracovalo již v minulosti.

Do výběrového řízení se přihlásilo celkem čtrnáct kandidátů – jedenáct se přihlásilo na inzerát a tři byli osloveni agenturu napřímo. Do druhého kola výběru bylo agenturou posunuto osm kandidátů a po psychologické diagnostice byli doporučeni čtyři vhodní uchazeči na obsazení uvedené pozice. Sedmičlenná výběrová komise po osobních pohovorech vybrala jako nejvhodnější kandidátku na obsazení místa ředitelky Technických služeb města Příbram Ing. Irenu Hofmanovou, DiS.

„Pan ředitel Mácha odvedl ve své funkci mnoho práce, za kterou je třeba mu poděkovat. Věřím, že nová paní ředitelka, která má s touto organizací coby její zaměstnankyně bohaté zkušenosti, na jeho práci plynule naváže. Oběma přeji hodně štěstí, paní ředitelce v její nové funkci a dosluhujícímu panu řediteli na jeho další životní cestě,“ uvedl po výběru starosta Jan Konvalinka.

Své funkce se nová paní ředitelka ujme od 1. listopadu 2022.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka