www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Novinky z tenisového a sportovního klubu Vitality Březnice

2020-09-03 09:00:46 | Mgr. Jiří Veselý ©

Letošní rok a zejména léto jsou na celém světě i v ČR ovlivněny přetrvávající pandemií koronaviru. Přesto všechno začali lidé s postupným uvolňováním různých restrikcí znovu sportovat a také trochu cestovat. To se výrazně projevilo na zájmu tuzemských i zahraničních sportovců zúčastnit se různých sportovních kempů organizovaných v našem klubu.

Foto

(Foto autor)

Celé letní prázdniny „to žilo“ v TC Vitality Březnice z.s. sportem. Zejména o tenis, volejbal a zumbu s aerobikem byl největší zájem. Často u nás nacházeli útočiště také cyklisté, kteří využívali naše ubytovací kapacity.

Jako každý rok, tak i letos, se v našem tenisovém klubu konaly různé krajské a celostátní turnaje, z nichž nejvýznamnější byl takzvaný „A“ - turnaj dorostenek a „B“ - turnaj mladších žákyň. Také našich devět závodních družstev všech věkových kategorií (minitenis, babytenis, mladší žactvo, starší žactvo, dorost a dospělí) vzorně reprezentovalo klub a město Březnici v různých krajských soutěžích, které letos proběhly vlivem koronaviru ve zkrácené formě pouze v měsíci červnu.

S blížícím začátkem nového školního roku se opět rozběhnou pravidelné tréninky dětí a mládeže v Tenisové škole Jiřího Veselého a zanedlouho poté již znovu začne zimní tenisová sezóna. Pro všechny nové zájemce o pravidelný a kvalifikovaný tenisový trénink, z řad dětí, mládeže i dospělých, proběhne v neděli 20.09. 2020 od 17.00 do 18.00 hodin tradiční nábor do TENISOVÉ ŠKOLY JIŘÍHO VESELÉHO, která s klubem dlouhodobě spolupracuje. Všichni účastníci náboru obdrží „sladkou odměnu“ a fotografii s vlastnoručním podpisem daviscupového reprezentanta ČR Jiřího Veselého jun., odchovance našeho klubu a tenisové školy.

Závěrem bych chtěl všem našim členům a podporovatelům popřát hezký zbytek letní tenisové sezóny a příjemné „babí“ léto. Koncem letošního roku oslavíme společně již 15. výročí od vzniku našeho klubu. Pro tuto událost chystáme pro naše členy z řad dětí, mládeže i dospělých malé sportovně - společenské překvapení.

TC Vitality Březnice z.s.,
Stanislav Veselý,
manažer klubu.


Mgr. Jiří Veselý ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod