www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Novinky z TC Vitality Březnice

2020-03-20 07:44:02 | TC Vitality Březnice z.s., Mgr. Jiří Veselý ©

Celý svět, a Česko nevyjímaje, bojuje s novým neznámým koronavirem. Mnoho našich spoluobčanů cítí nejistotu a strach z nákazy, ale většina z nás se dívá pozitivně dopředu a věří, že s příchodem jara a léta se situace zlepší.

Foto

(Foto autor článku)

Tenisový a sportovní club Vitality Březnice z.s. je místem, kam si lidé všech věkových kategorií chodí rádi odpočinout, zahrát tenis, fotbal, flórbal, volejbal nebo zacvičit zumbu či aerobic. Setkávají se zde rodiče, prarodiče nebo různí kamarádi při kávě nebo vínku a děti si hrají na pískovišti. Pevně věřím, že tomu tak bude i v příštích letních týdnech a měsících.

V posledních několika dnech se již u nás rozběhly první jarní práce spojené s přípravou celého areálu na letní tenisovou sezónu, která se nezadržitelně blíží.

Náš tenisový klub a město Březnici, stejně jako v minulých letech, bude reprezentovat celkem 8 smíšených závodních družstev v kategoriích minitenis, babytenis, mladší žactvo, starší žactvo, dorost a dospělí. Také v období letních prázdnin by mělo být v našem klubu "živo". O každoroční tenisové turnaje mládeže a různé prázdninové sportovní a tenisové kempy je vždy velký zájem.

Proto vyzývám všechny spoluobčany Březnice a nejbližšího okolí ke společnému ohleduplnému a zodpovědnému chování a dodržování určitých pravidel, která zefektivní a urychlí boj se zákeřným koronavirem. Pokud se nám podaří nad ním vyhrát, v což všichni věříme, tak si můžeme znovu brzy u nás rádi zasportovat.

Každý den, v průběhu měsíce dubna, se budou u nás v TC Vitality Březnice z.s. konat tradiční jarní NÁBORY DO TENISOVÉ ŠKOLY JIŘÍHO VESELÉHO, která s klubem dlouhodobě spolupracuje. Na nábor se lze objednat individuálně na telefonním čísle: 776634047.

Závěrem bych chtěl všem spoluobčanům popřát hodně zdravíčka, štěstíčka a optimismu do příštích týdnů a měsíců a samozřejmě všem členům našeho tenisového klubu hodně sportovních úspěchů a radosti v letní tenisové sezóně.

Mgr. Jiří Veselý,
předseda klubu,
TC Vitality Březnice z.s.


TC Vitality Březnice z.s., Mgr. Jiří Veselý ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka