www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Nehody na Březnicku

2021-04-15 09:06:20 | PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©

Do jízdní dráhy osobnímu autu vběhla dne 13. dubna navečer lesní zvěř. Nehoda se stala v katastru obce Tochovice. Srnec zůstal po střetu na místě usmrcen. Vzniklá škoda činila osm tisíc korun.

Foto

(Ilustrační foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Ten samý den dopoledne došlo v dané obci k nehodě jízdního kola a autobusu. Jednatřicetiletý cyklista nedal přednost v jízdě a srazil se s hromadným dopravním prostředkem jedoucím po hlavní silnici. Zraněný cyklista byl převezen do nemocnice k ošetření. Policisté u něj zjistili pozitivní test na drogy.

Březničtí policisté přijali dne 14. dubna oznámení o nálezu čtyř kusů munice, a to při vyklízení půdy domu v Březnici. Čtyři cvičené dělostřelecké granáty ležely za trámem a majitel objektu je vynesl na zahradu. Přivolaný pyrotechnik následně munici převezl k řízené likvidaci.

Při objevení podezřelého předmětu je nutné zachovat nejvyšší míru opatrnosti. Zásadně s věcí nijak nemanipulujeme, protože hrozí poměrně vysoké riziko výbuchu, odstoupíme do bezpečné vzdálenosti a přivoláme policii přes bezplatnou linku 158. Příslušníci policie prostor zajistí a na místo se dostaví policejní pyrotechnik, který je odborníkem v dané problematice, munici následně odveze nebo ji v krajních případech odpálí na místě.


PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka