www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Na D4 probíhá výstavba nových meteorologických stanic

2020-11-23 08:25:33 | Mgr. Martin Buček ©

Dvě meteorologické stanice na D4 spolu s dalšími šesti na silnicích I. tříd ve Středočeském kraji doplní stávající síť. Na D4 se stacionární meteostanice budují u sjezdu Kytín a na úrovni obce Dlouhá Lhota. V místě prací je dopravní omezení.

Foto

Instalace vozovkových čidel.(Foto autor článku)

Dokončeny byly zemní práce za účelem přivedení přípojek a výstavby betonového základu pro uchycení 10 metrů vysokého ocelového stožáru. Došlo již k instalaci vozovkových čidel jejich zabroušením do obrusné vrstvy vozovky. Na řadě je instalace stožárů a umístění všech čidel, kamer a zařízení potřebných provozu.

V pondělí 23.11. bude probíhat v levém jízdním pásu směrem na Prahu v km 28,2 - 34,9 velkoplošná oprava povrchu, spočívající v frézování vozovky, jejím zametení, v aplikaci spojovacího postřiku, pokládce nové obrusné vrstvy a ošetření spár asfaltovou zálivkou.

Práce budou probíhat následovně:
23.11. - v pravém jízdním km 28,552 - 28,230 (pomalý pruh, směr Praha)

Práce jsou plánované mezi 07:30 - 17:00 hodin v závislosti na počasí a jejich postupu. V místě prací bude omezen provoz vytvořením dlouhého stabilního pracovního místa a jezdit se bude pouze levým jízdním pruhem.


Mgr. Martin Buček ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka