www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Letní sezona s Příbramskou zážitkovkou

2021-06-16 09:31:57 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Knížka plná výhod, to je Příbramská zážitkovka, která je i letos připravena pro návštěvníky příbramských památek, sportovišť, návštěvnických míst nebo stravovacích a ubytovacích zařízení.

Foto

(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

Příbramská zážitkovka funguje na principu slev a výhod. Získat ji mohou návštěvníci Hornického muzea, Svaté Hory, Galerie Františka Drtikola, Sportovních zařízení města nebo Domu Natura při zakoupení plného vstupného.

„Projekt funguje ve stejném režimu jako v loňském roce, kdy měl u návštěvníků velký úspěch. V naší Příbramské zážitkovce je celkem 28 kuponů, na které je možné čerpat slevy na vstupném u výše uvedených organizací nebo na občerstvení či ubytování. Byli bychom rádi, aby zážitkovka přispěla k tomu, aby návštěvníci v našem městě strávili více času nebo se opakovaně vraceli,“ přiblížil princip Příbramské zážitkovky starosta Jan Konvalinka.

Zážitkovka je vytvořena obdobně jako v loňském roce, jednu změnu v ní ale najdete. Brožura je doplněna odkazem na krátký dotazník, a ten má za úkol zjistit základní informace o tom, co do našeho města turisty láká a kolik času pobytu v našem městě věnují. Vyplněním dotazníku se respondenti zařadí do soutěže o zajímavé ceny, mezi kterými jsou knihy, poukázky na občerstvení a propagační materiály města.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka