www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Kam v Dobříši za červnovou kulturou?

2020-05-19 08:59:11 | Mgr. Jindřiška Kastnerová a redakce ©

Vážení a milí, je to tady… Od června opět obnovujeme pořádání koncertů!!! V tuto chvíli sice nejsme schopni sdělit, za jakých podmínek koncerty proběhnou, zda v omezeném počtu, s rouškami či bez roušek, to hlavní je, že se vše pomalu vrací k normálu a prostor KD opět ožije dobrou muzikou a milým publikem…

Foto

Vasilův Rubáš.
(Zdroj foto: Kulturní středisko Dobříš)

Dobříšská kultura - červen 2020

12.6. Bohemian Pink Floyd - koncert
Skupina Bohemian Pink Floyd vznikla na začátku roku 2019 spojením zkušených hudebníků ze dvou do té doby existujících Pink Floyd tribute bandů. Fanoušci originálu i kapely samé se tedy mohou těšit na známé a léty prověřené hudební pecky této legendární kapely.
I v současné sestavě působí dvě půvabné zpěvačky z Dobříše Katka Šindelářová a Alena Kaiserová, takže to je další důvod přijít a konečně se trochu bavit...
Společenský sál KD, pátek 12. června od 20.30 hod. Vstupné: 190,- (předprodej) a 210,- (na místě). Předprodej vstupenek v Trafice u Davida, Dobříš. Rezervace vstupenek pro zájemce, kteří nejsou z Dobříše na tel.: 318521302.

19.6. Vasilův Rubáš - koncert
Máme velkou radost, že se zrušený květnový koncert může uskutečnit v tak brzkém náhradním termínu.
Kapela Vasilův Rubáš začala vystupovat na pražské scéně v roce 2003. Do širšího povědomí se dostala díky vítězství v Mezinárodní interpretační soutěži Porta v roce 2012, od té doby patří ke stálicím alternativních hudebních scén a festivalů.
Inklinuje k široké škále stylů, od folku až po punk. Jeden z členů má blízko k byznysu a reklamě, druhý k informačním technologiím. Dohromady tvoří folk-reggae-punkové duo, které je kromě svých vtipných textů a melodií známo i svým komickým vystupováním. Filip „Vasilděda“ Novák je autorem převážné většiny písní a kromě zpěvu hraje na akordeon a akustickou kytaru. Petr „Ruby“ Rubáš kromě zpěvu a zvukových efektů ovládá hru na tradiční africké bubny djembe. Chytlavé a nápadité songy, střídmá instrumentace, neotřelé aranže, dravost a otevřenost. To je Vasilův Rubáš, který dokáže nadchnout fanoušky folku i diváky na punkovém festivalu.
Společenský sál KD, pátek 19. června od 20.30 hod. Vstupné: 170,- (předprodej) a 200,- (na místě). Předprodej vstupenek od 8. 6. v Trafice u Davida, Dobříš. Rezervace vstupenek pro zájemce, kteří nejsou z Dobříše na tel.: 318521302.

Připravujeme:
24.-25. 7. Summer Fest Dobříš - Malalata, Švihadlo, Echt!, Gang alal Basta, Ghost of You, Lili Vilit...
(festival se uskuteční, pokud bude povolena účast min. 300 diváků). Budeme vás informovat!


Mgr. Jindřiška Kastnerová a redakce ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka