www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Hra plná písní, tance a Divokého západu

2021-12-06 08:18:13 | Divadlo A. Dvořáka, Dana Hassmannová ©

Všichni jistě znáte písně jako je Whisky to je moje gusto, Arizona nebo třeba Když v baru houstne dým. Jistě se vám také hned vybaví Karel Fiala a Miloš Kopecký. Ano, Limonádový Joe! Herecký soubor příbramského divadla, se spoustou hostů a divadelní kapelou Los Trumberos, se chystá na tuto krásnou hru.

Foto

Limonádový Joe.
(Zdroj foto: Divadlo A. Dvořáka)

Hru plnou písní, tance, divokého západu a humoru. „Budou tam všechny písničky, které všichni znají z filmu, ale k tomu i neznámé, které jsou vzaty z původní předlohy Jiřího Brdečky a do filmu se nedostaly,“ prozradil režisér Milan Schejbal. „Je přidáno i pár dalších motivů,“ dodal.

Výpravy se ujal opět Miroslav Král a propracoval ji opravdu do detailu. Po hudební stránce vše nastudoval všem již známý Zdeněk Dočekal a Martin Pacek s Petra Zídkovou se ujaly choreografie.

V roli Limonádového Joa se vám představí Martin Holzknecht a roli Hogo Foga přijal Aleš Háma, který zde bude hostovat i se svou manželkou, která se objeví mezi tanečnicemi. V dalších rolích uvidíte Aničku Fixovou, Elišku Nejedlou, Petra Floriána, Kryštofa Grygara, Jana Konečného, Lukáše Typlta, Martina Dusbabu, Roberta Tylečka, Václava Rašilova, Jaroslava Someše, Moniku Timkovou, Šimona Knápka, Petra Beleše a další.

Na premiéru můžete vyrazit do Divadla A. Dvořáka v Příbram ve čtvrtek 9. prosince od 19 hodin. V budoucnu se počítá, že toto představení budete moci vidět třeba i na nějaké venkovní scéně.


Divadlo A. Dvořáka, Dana Hassmannová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka