www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Areál Nový rybník a venkovní hřiště zůstávají i po 1. březnu otevřeny, avšak pouze za předpokladu dodržování aktuálních nařízení

2021-03-02 08:38:32 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

V areálu Nový rybník bude na pořádek a dodržování vládních nařízení dohlížet dozor areálu ve spolupráci s policií. Lidé musí dodržovat rozestupy, nesmí tvořit hloučky a povinností je mít nasazenou roušku nebo respirátor.

Foto

Jedno z hřišť v areálu Nový rybník.
(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

Vzhledem ke stále se zhoršující situaci ohledně pandemie koronaviru a s ohledem na prodloužení nouzového stavu byla mimo jiné zpřísněna také pravidla týkající se volného pohybu osob. Na veškerá sportoviště je nyní povolen vstup pouze osobám z jedné společné domácnosti a pouze s trvalým pobytem nebo bydlištěm ve stejné obci, kde se hřiště nachází.

„V současné situaci zůstává otevřeno jak Hřiště pod Svatou Horou, tak také Areál Nový rybník. Pokud bude docházet k porušování nastavených pravidel, budeme situaci řešit operativně,“ říká Jan Slaba, ředitel Sportovního zařízení města Příbram.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram

-----------------------------------------

Od 2. března je na základě důrazného doporučení Krajské hygienické stanice Středočeského kraje a Krizového štábu města Příbram uzavřen skatepark v Areálu Nový rybník.


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka