www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Svatá Hora opět v provozu!

2020-12-04 08:59:20 | Římskokatolická farnost Svatá Hora, Martina Jechortová ©

Svatá Hora ve čtvrtek 3. 12. 2020 opět otevřela prodejnu, muzeum, výstavy a průvodcovskou službu. Už se na vás těšíme! Otevírací doba je stejná, od 9 do 16 hodin ve všední dny, v neděli od 9 do 17 hodin.

Foto

Svatí Hora.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Přijďte na oplatky i na teplou medovinu. Můžete si mimo jiné také zakoupit náš nový vystřihovací svatohorský betlém a nové CD Zpívání u jesliček k tomu.

TO VŠE PŘI ZACHOVÁNÍ VŠECH AKTUÁLNĚ PLATNÝCH OMEZENÍ A NAŘÍZENÍ.

Svatohorský betlém u vás doma

Pro letošní Vánoce Vám nabízíme Svatohorský betlém v komorní vystřihovací podobě. Zastoupeny jsou sice jen vybrané důležité figury, v následujících letech se ale můžete těšit na další postavy, jimiž budete moci svůj svatohorský betlém doplňovat. Takže teď už stačí jen objednat, doma pak vzít do ruky nůžky, a … třeba si při jeho stavbě nebo jen tak v nějaký vánoční večer zazpívat koledy s naší nahrávkou Zpívání u jesliček, která v předvánoční době roku 2020 vychází na CD rovněž jako novinka.

Vše objednávejte na mailu: prohlidka@svata-hora.cz nebo v našem zbrusu novém e-shopu na www.svata-hora.cz. V předsíni baziliky je vystaven sestavený vzorový kus k nahlédnutí.


Římskokatolická farnost Svatá Hora, Martina Jechortová ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka