www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Rekonstrukce velké scény příbramského divadla začala

2020-05-12 07:02:58 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Divadlo A. Dvořáka projde částečnou rekonstrukcí. Dnes začaly stavební práce na velké scéně. V průběhu divadelních prázdnin mělo dojít k rekonstrukci velké scény Divadla A. Dvořáka. Práce byly zahájeny více než o měsíc dříve, hrát by se tedy mohlo již v září.

Foto

Rekonstrukce velké scény příbramského divadla začala.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

„Omezení a nařízení související s koronavirem uspíšila zahájení rekonstrukce velké scény. Dnes jsme dodavatelské firmě předali staveniště a zahájeny budou práce, jejichž výsledkem bude nový divadelní sál. Dočkáme se nových sedaček v daleko příjemnější elevaci, koberce, výmalby, instalována bude indukční smyčka pro neslyšící. To vše by mělo být hotovo do konce letních prázdnin,“ uvedl při předávání stavby starosta města Jan Konvalinka.

Pracovníci divadla v nucené přestávce, tedy v době, kdy nebylo možné hrát, začali s rozebíráním sedaček, které jsou nyní nabízeny k odprodeji. „Nabízíme našim divákům a samozřejmě nejen jim sedačky za cenu 99 korun za kus,“ upřesňuje podmínky prodeje, který je možné zajistit přímo v divadle, ředitel Petr Bednář.

Vládní opatření se rozvolňují a nově tak mohou hrát i divadla. Velkou scénu si diváci v Příbrami užijí až v září, ale na malé scéně se začíná hrát již v tomto týdnu.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka