www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Zpravodaj Kahan nově online a v audioverzi

2020-01-10 08:54:36 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Městský zpravodaj Kahan přichází s několika novinkami. Od ledna 2020 najdete na stránkách kahan.pribram.eu online verzi zpravodaje včetně audionahrávky. Příbram je tak pravděpodobně prvním městem, které převádí svůj zpravodaj do zvuku.

Foto

(Grafika Město Příbram, Eva Švehlová)

Cílem je rozšířit možnosti dosahu zpravodaje k co nejširšímu počtu občanů. „Touto cestou bychom chtěli držet krok s dobou, a nabídnout tak moderní formou informace o dění ve městě i lidem, kteří tištěná média nečtou. V hledáčku máme jak čtenáře, kteří čtou hlavně online, tak i čtenáře-posluchače, kteří poslouchají rádio nebo v dnešní době oblíbené podcasty při práci nebo během cestování. Audionahrávkami chceme zpravodaj přiblížit také spoluobčanům s hendikepem zraku,“ přibližuje Jan Konvalinka, starosta města.

Do online verze a audionahrávky se vždy převede většina obsahu z aktuálního čísla zpravodaje. Audionahrávky vznikají ve spolupráci s produkčním týmem GymTV, kdy texty překlápějí do zvukové podoby sami studenti. Obsah je zdarma dostupný na webu kahan.pribram.eu a soundcloud.com. Na dalším rozšíření platforem se bude pracovat podle zájmu posluchačů.


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka