www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

V SZM zůstává živo i v zimním období, akce pro návštěvníky se chystají na všech střediscích

2019-11-28 09:02:29 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Sportovní zařízení města Příbram se připravuje na akce jako Ledově čertovský Novák Vol. 3, Bruslení s Mikulášem nebo Rodinný den v Aquaparku. V SeZaM bistru na Nováku se budou ještě letos konat akce Předadvent a Vánoční medovina.

Foto

Bruslení s Mikulášem.
(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

30. 11. od 8:00 do 13:00 – Předadvent na Nováku
Malé předvánoční zastavení v SeZaM bistru Nový rybník s možností nákupu dekorací, bižuterie nebo vánočního cukroví. To vše za doprovodu koled a vůně svařeného vína. Vstupné se neplatí.

6. 12. od 15:30 do 18:30 - Ledově čertovský Novák Vol 3.
Tradice Čertovského Nováku pokračuje! Letošní ročník, s názvem Ledově Čertovský Novák Vol. 3, bude opět plný čertů, andělů a přijde i Mikuláš! Čeká na vás zábavný program pro děti – Ledová show s Elsou + mikulášská show, mikulášská nadílka, umělé kluziště s půjčovnou bruslí, tvořivé dílny, betlém, fotokoutek, ale také vánoční trh, živá hudba, kotel gulášové polévky a buřty zdarma. Vyvrcholením akce bude slavnostní rozsvícení vánočního stromu a velkolepý ohňostroj! Vstup zdarma.
Podrobný program najdete zde: szm.pb.cz/zveme-vas-na-ledove-certovsky-novak-vol-3

8. 12. od 14:00 do 16:00 – Bruslení s Mikulášem
Mikuláš, čert a anděl na bruslích, to se jen tak nevidí! Čert vás pěkně prožene po ledě a Mikuláš s andělem rozdají hodným dětem balíčky s dobrotami. Akce se koná v malé hale Zimního stadionu Příbram. Děti do 130 cm mají vstup zdarma, ostatní zaplatí 40 Kč.

14. 12. od 13:00 do 16:00 - Adventní medovina na Nováku
Zveme vás na Hřebečskou medovinu, občerstvení a hudební vystoupení dua JENMY. Akce se koná v SeZaM bistru Nový rybník a vstupné se neplatí.

3. 1. od 10:00 do 18:00 – Rodinný den v Aquaparku
Přijďte si užít zábavný den do Aquaparku Příbram. Těšit se můžete na soutěže pro celou rodinu, nafukovací atrakce a doprovodný program. Vstupné dle platného ceníku Aquaparku Příbram.

Kromě plánovaných akcí se v malé hale zimního stadionu koná také víkendové veřejné bruslení, dětské bruslení a o vánočních svátcích také mimořádné veřejné bruslení. Aquapark nabízí pravidelné lekce aquagymu každé úterý od 18:00 do 19:00 a od 17. 12. opět i sobotní lekce v čase od 10:00 do 11:00.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram

Rodinný den v Aquaparku.


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka