www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Rodinný den v Aquaparku Příbram nabídne mořské panny, nafukovací atrakci se skluzavkou, soutěže pro děti a další

2020-01-03 08:31:44 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Prázdniny ještě nekončí! Sportovní zařízení města Příbram přichystalo pro návštěvníky aquaparku na pátek 3. ledna od 10 do 18 hodin akci s programem pro celou rodinu.

Foto

(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

Od 10 do 18 hodin bude dětem volně k dispozici nafukovací atrakce s překážkami a skluzavkou, v malém bazénu potom soutěže pro děti, za jejichž splnění si budou moci děti při odchodu z aquaparku vybrat ve vstupní hale dárek.

Pro maminky, nadšené sportovkyně, ale i odvážné tatínky bude v 10:30 a v 11:30 probíhat půlhodinová lekce Aquagymu. Po celý den bude k dispozici samozřejmě také parní kabina a vířivky pro následný relax.

To ale není zdaleka vše. V rámci akce budou mít návštěvníci v době od 13 do 18 hodin také možnost si zcela zdarma a pod odborným dohledem vyzkoušet, jaké to je, plavat jako mořská panna. Každou hodinu proběhnou tři dvacetiminutové lekce, kdy si děti i dospělí osvojí základní dovednosti plavání s monoploutví. Kapacita každé lekce je omezena na 6 – 8 účastníků a rezervace bude probíhat přímo u bazénu, až v den konání akce.

Kromě celodenních soutěží pro děti, proběhne ještě jedna soutěž, a to o auto na víkend, konkrétně o novou Škodu Scala. Jak auto získat? Stačí na Instagramu Sportovního zařízení města Příbram szm_pribram dát srdíčko k fotce z Rodinného dne v Aquaparku 2020 a zároveň sledovat tento účet. Čas na to máte až do úterý 7. 1. 2020, kdy proběhne losování.

Vstupné: Na akci se neplatí žádné zvláštní vstupné, stačí si u pokladny aquaparku zakoupit běžnou vstupenku. Platí zvýhodněné vstupné pro děti, studenty i rodinné vstupenky. Nejméně lze zakoupit hodinové vstupné, s ohledem na bohatý program se však jistě vyplatí alespoň dvouhodinový až tříhodinový vstup. Vstup na dvě hodiny vyjde pro dospělého na 100 Kč, dítě do 15 let 55 korun a rodinné vstupné pro dva dospělé a dvě děti do 15 let stojí 260 korun.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka