www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Junior klub se připravuje na další život

2020-01-20 10:07:50 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Rekonstrukce Junior klubu se dokončuje a v letošní letní sezoně si budeme moci užívat nového klubového prostředí. Junior klub je umístěn stranou od obydlených částí města, přesto jde o dobře dostupné zařízení. Jeho rekonstrukce se protáhla, nicméně nyní vše směřuje ke zdárnému dokončení prací.

Foto

Junior klub.
(Foto Město Příbram, Eva Švehlová, DiS.)

V létě se tak v Příbrami dočkáme nového klubového prostředí, které bude moci být využíváno k řadě akcí pro všechny věkové skupiny.

„Jsme si vědomi, že rekonstrukce Junior klubu je stavbou, při které vznikla řada problémů. V současné době jsou dokončovány všechny práce v interiérech a s ohledem na klimatické podmínky také práce venkovní. V souvislosti s problémy zapříčiněnými firmou SPO, která zakázku vysoutěžila a nedokončila, jsme byli nuceni přistoupit k výběru firmy, která projekt dokončí,“ uvedl starosta města Jan Konvalinka s tím, že na původního zhotovitele město podalo žalobu na náhradu škody způsobené vadně provedenými pracemi.

Nyní se tedy dokončují stavební práce, po zařízení interiérů a odladění případných nedokonalostí bude tento bezbariérový objekt uveden do provozu. O chod zařízení se budou starat Sportovní zařízení města (SZM) ve spolupráci s Městským kulturním centrem (MKC).

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka