www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Běh města Příbrami

2019-10-03 10:18:33 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Na pět set běžců se postavilo v sobotu 28. září 2019 na start šestadvacátého ročníku Běhu města Příbrami, který pořádá Triklub Příbram pod patronací města.

Foto

Běh města Příbrami.
(Foto Radek Velebil)

Příbramská veřejnost je veřejností běžeckou, o čemž svědčí počet běžeckých akcí konaných v našem městě. „Běh města Příbrami má dlouholetou tradici. Stejně jako například u Půlmaratonu, Příbramském triatlonu nebo závodu Klasik Duatlon Příbram, za jeho perfektní organizací stojí pořadatelé z Triklubu Příbram. Právě jim patří díky za parádní atmosféru, výborně zajištěné tratě, skvělé občerstvovačky. Z ohlasů závodníků je jisté, že jde o akce na velmi vysoké úrovni. Pořadatelé šíří dobré jméno města nejen mezi sportovní veřejností,“ řekla po závodech místostarostka města Zorka Brožíková.

Závod je rozdělen dle věku do několika kategorií mužských, ženských a dětských. „V letošním roce jsme zaznamenali menší počet dětských závodníků, což nás překvapilo. Věřím, že v příštím ročníku už bude vše při starém a mladí běžci se nám vrátí. Jinak musím říci, že s průběhem akce jsem velice spokojen. V Příbrami se běhá dobře,“ uvedl za pořadatele Radek Eliáš, který zároveň zmínil datum 1. prosince, kdy se uskuteční slavnostní vyhlášení Brdského běžeckého poháru.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka