www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Areál Nový rybník se připravuje na zimní období, některé atrakce a zařízení přerušují svůj provoz

2019-10-11 10:28:28 | Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©

Areál Nový rybník je i v období od října do března návštěvníkům otevřen každý den, a to od 6 do 20 hodin. Některé atrakce a zařízení jsou však vzhledem k počasí již mimo provoz a otevřou se znovu až na jaře. Nový rybník se nyní vypouští, v provozu prozatím zůstávají například trampolíny nebo In-line dráha.

Foto

(Foto Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková)

Letošní provoz již definitivně ukončil Adventure golf Nový rybník, minikemp nebo půjčovna sportovního vybavení. Mimo provoz jsou v současné době také toalety u malé trampolíny, v minikempu i toalety přidružené k SeZaM bistru. Až do jara tak budou návštěvníkům areálu k dispozici pouze toalety mobilní. Samotné SeZaM bistro již bude otevřeno také pouze nárazově, buď v případě mimořádně hezkého počasí, nebo v době konání některé z plánovaných akcí.

V průběhu nadcházejících dní se bude vypouštět voda z vodního hřiště, trampolíny zatím zůstávají v provozu. „Trampolínám vadí až mráz, proto prozatím není důvod, s ohledem na aktuální předpověď počasí, je již nyní striktně vypustit a zazimovat,“ komentuje ředitel Sportovního zařízení města Příbram Jan Slaba.

Nový rybník se v současné době vypouští, a to z důvodu výlovu ryb, který se koná v neděli 13. října od 8:00, poté se začne opět napouštět. V listopadu bude přítok vody do rybníka přerušen z důvodu rekonstrukce malého kalníku. Pří této příležitosti dojde i na čištění kalníku velkého.

Návštěvníci mohou nadále využívat skatepark, hřiště nebo In-line dráhu. „Apelujeme na návštěvníky In-line dráhy, aby s příchodem podzimu dbali zvýšené opatrnosti. Ačkoliv probíhá pravidelné čištění celé dráhy, spadanému listí mezi údržbou se bohužel nevyhneme,“ říká Slaba a dodává, že spadané listí může způsobit na asfaltovém podkladu, zejména pak například po dešti, nemalé potíže a není radno ho podceňovat. Údržba In-line dráhy bude probíhat s největší pravděpodobností do konce října, od listopadu do jara se dráha neudržuje.

Bc. Miroslava Poláková,
tisková mluvčí,
Sportovní zařízení města Příbram


Sportovní zařízení města Příbram, Bc. Miroslava Poláková ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka