www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Vyhlášení nejlepších tenistů v TC Vitality

2019-11-20 10:19:07 | Stanislav Veselý ©

V sobotu 16.11. 2019 se uskutečnilo v TC Vitality Březnice z.s. tradiční slavnostní vyhlášení nejlepších tenistů a tenistek klubu z řad mládeže i dospělých. Celá akce, podobně jako v loňském roce, byla pojata jako velké sportovně-společenské show.

Foto

(Zdroj foto autor

V tenisové hale bylo vybudováno velké pódium, na kterém se střídali oceňovaní tenisté s rockovou kapelou SCHUNKY v čele se zpěvačkou Amálií Veselou.  Svoje hudební nebo pěvecké umění předvedli také někteří mladí tenisté nebo tenistky, jako např. Libuška Fořtová, Sára Tešková, Karel Tetaur a Nela Hanzlíčková. Moderátorské role se ujali tenisoví trenéři Jiří a David Veselých ve spolupráci se svými kolegy Oldřichem Motáněm a Vojtěchem Urešem.

Před zraky více než stovky diváků, z řad rodičů dětí, členů klubu a pozvaných hostů, byly vyhlášeny 4 kategorie: TÝM ROKU - MLÁDEŽ, TÝM ROKU - DOSPĚLÍ, HRÁČ ROKU a HRÁČ KLUBU.

V kategorii TÝM ROKU - MLÁDEŽ  zvítězilo družstvo Babytenisu ve složení Ella Smíšková, Nela Šináglová, Anna Kubátová, Matyáš Motáň a Kristián Fořt. V kategorii TÝM ROKU- DOSPĚLÍ  zvítězilo "A" družstvo dospělých ve složení Vojtěch Ureš, Oldřich Kofroň, Radek Dobeš, Radek Michal, Miloš Hybrant, Martin Smíšek, Filip Pešek, Natálie Veselá, Pavlína Švejdová, Anna Smíšková a Aneta Veselá. V kategorii HRÁČ ROKU si ocenění převzali Kristián Šimek, Ella Smíšková, Nela Šináglová, Sára Tešková, Petr Stichenwirth, Nela Hanzlíčková a Anna Smíšková. V kategorii HRÁČ KLUBU byli oceněni Filip Smíšek, David Hybrant, Tomáš Gjašík, Adam Veselý a Kateřina Homolová. 
  
Na závěr celého programu obdrželi všichni diváci z řad dětí a mládeže čestnou  medaili, poté proběhlo v tenisové hale malé dětské disco a v kafeterii našeho klubu mohli všichni účastníci ochutnat různé delikatesy v rámci večerního rautu.
   
TC Vitality Březnice z.s.,
Stanislav Veselý,
manažer klubu.


Stanislav Veselý ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka