www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

Sezona ve skateparku bude ukončena stylově

2019-10-11 09:30:25 | Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

S ukončením skateboardové a BMX sezony v příbramském skateparku je spojen program, ve kterém mimo jiné vystoupí matadoři české hiphopové scény Peneři strýčka Homeboye a představí své debutové album DEBUT.

Foto

(Zdroj foto Město Příbram)

V kalendářích byste si tedy zcela jistě měli zaznamenat termín 19. října, kdy nás čeká jedna z posledních akcí před „zazimováním“ skateparku. Městské kulturní centrum (MKC), které akci pořádá, přistoupilo ke zcela logickému kroku, tedy spojení skateboardu a hiphopu. „Tyto dvě scény k sobě mají velmi blízko a jsme opravdu rádi, že se nám podaří po letech do Příbrami přivést skupinu Peneři strýčka Homeboye (PSH),“ řekl vedoucí Městského kulturního centra Vlastimil Ševr.

Vedle PSH se můžete těšit na místní DJ`s, exhibici na skateboardech a BMX. „Chceme nabídnout program pro širokou veřejnost. Tato akce je určena především pro mladší generaci, ale potěšeni budou jistě i ti, kteří pamatují začátky naší hiphopové scény spojené právě s PSH,“ projevil potěšení nad výběrem skupiny starosta města Jan Konvalinka.

Součástí sobotního programu bude také přednáška Vladimíra 518, jednoho ze členů skupiny PSH, který se v Galerii Františka Drtikola rozpovídá o knize Kmeny, jež mapuje současné městské subkultury.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí


Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka