www.turistika-brdy.cz | www.ohkpb.cz | www.kdno.cz |

V TC Vitality  Březnice vyrůstá další velký tenisový talent Kristián Šimek, mistr ČR do devíti let

2019-10-08 08:13:38 | TC Vitality Březnice, Stanislav Veselý ©

V neděli 22.9. 2019 se nadějný tenista Kristián Šimek stal mistrem České republiky ve věkové kategorii do devíti let. Příbramský rodák začínal s tenisem v pěti letech v TK Roja Příbram.

Foto

V TC Vitality  Březnice vyrůstá další velký tenisový talent Kristián Šimek, mistr ČR do devíti let.
(Zdroj foto autor)

Nyní se již 2 roky pravidelně a velmi intenzivně připravuje v TC Vitality Březnice z.s. pod vedením zkušených trenérů Mgr. Jiřího Veselého a Davida Veselého. Zde se mu jako tréninkoví sparingpartneři věnují také Vojtěch Ureš a David Hybrant.

Oba hlavní trenéři Jiří a David Veselých se shodují v názoru, že Kristián má velký tenisový potenciál, rád překonává velké výzvy, má rád také různé tenisové sázky a miluje sbírání pohárů a medailí. "Tenisem a soutěžením doslova žije, tráví na kurtech nebo v tenisovém areálu vždy téměř celé odpoledne. Hodně mi tím připomíná mého syna Jirku....", doplňuje trenér Jiří Veselý senior, otec bývalé světové juniorské jedničky a v současnosti daviscupového reprezentanta ČR Jiřího Veselého juniora.

Malý Kristián má  doma již opravdu velmi početnou sbírku svých oblíbených pohárů, z nichž nejcennější je samozřejmě ten poslední z mistrovství České republiky, ale velmi prestižní je také titul přeborník Prahy nebo vítězství v Babolat baby tour. Celkově Kristián posbíral již 77 pohárů. Jeho talentu si všimli již i někteří sponzoři, zejména firma Babolat, která mu zajišťuje kompletní tenisovou výbavu a samozřejmě zájem projevují také prestižní kluby, jako Sparta Praha a  TK Agrofert Prostějov.
 
Kristián, jako každý malý tenista, sní o kariéře profesionálního hráče. Jeho tenisovými vzory jsou Roger Federer a Rafael Nadal, ale také Jirka Veselý, odchovanec našeho klubu. S ním se Kristián již několikrát setkal, byl mu také o prázdninách fandit na profesionálním ATP - turnaji v chorvatském Umagu a Jirka mu na oplátku osobně pogratuloval k titulu mistra České republiky.

TC Vitality Březnice z.s.,
Stanislav Veselý,
manažer klubu


TC Vitality Březnice, Stanislav Veselý ©


Podporujeme

Divadlo Antonína Dvořáka Příbram a Kino Příbram
MHD Příbram - jízdní řády

Aktuální jízdní řády najdete ZDE.

REKLAMA

Starožitnosti, antik Chod

© Mgr. Jaroslav Hodrment
Webhosting a domény od GIGASERVER.CZ
Právní doložka